Actualizat pe: 07 decembrie 2017 |
05.12.2017

La Căușeni s-a desfășurat ședința serviciilor desconcentrate în comun cu primarii și conducerea raionului. Din partea ANSA, la întrunire au participat Directorul General adjunct Vsevolod Stamati, șeful Direcției control seminicer Dumitru Rusu și Mihai  Porcescu - șef al serviciului supravegherea unităților de producere pește, miere și produse apicole.

Continuare...
04.12.2017

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor şi Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova au semnat astăzi un Acord de cooperare în scopul stabilirii unei colaborări durabile între părți, în vederea asigurării siguranței alimentelor, respectării cadrului legislativ național în domeniul siguranței alimentelor, care va permite consumatorilor să-și exercite drepturile respective și să beneficieze de pe urma lor.

Continuare...
04.12.2017

La şedinţa cu participarea primarilor şi a agenţilor economici,  șeful DRSA, Andronic Petru a prezentat un raport despre activitatea instituției pentru perioada de 11 luni ale anului curent. Din partea aparatului central ANSA la consfătuire  a participat Directorul General adjunct, Vsevolod Stamati, care a avut o întrevedere cu conducerea raionului și cu colectivul direcției rationale pentru siguranţa alimentelor.

 

Continuare...
04.12.2017

Întrunirea afost organizată de Direcţia raională pentru siguranţa alimentelor, care a prezentat şi un raport de activitate pe parcursul anului curent. 

Continuare...
30.11.2017

Directorul General ANSA, Gheorhe Gaberi a participat la ediția a III-a a Conferinței Naționale  „Businessul Fructelor în Republica Moldova”, eveniment organizat de Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” în parteneriat cu proiectul USAID ”Agricultura Performantă în Moldova” .

Continuare...